Skräddarsytt

2013-03-14

Jag tycker inte att jag har gjort något annat än gnällt över vädret på senaste tiden. Det är för kallt, snön försvinner inte, det går inte att vattna i ridhuset etc etc etc. Nu försöker jag få en mer positiv approach till detta och då heter det att vädret är skräddarsytt för Russinet. Jag kan bara tänka mig vad jag hade lidit om det hade varit fina grushagar 20 grader varmt och inga insekter och hon ska stå inne på box. Så ja någon där ovan försöker göra livet lite lättare, jag utgår ifrån att samma väsen har lagt lite extra energi på hennes ben också så att det är läkt vid nästa röntgen. Kanske naivt att tro men jag skulle ändock vilja se en radikal förändring mot förra gången.

Tror att jag i övrigt är lite snurrig i mössan. Lyckas ta fel på tid och dagar stup i kvarten. Igår stressade jag på för att hinna tömköra Rioja innan jag skulle göra den där underbara anmälningsövningen. Sagt och gjort minutplanerad som jag är så kastade jag in hästen i stallet. Hängde snabbt upp grejerna, störtade in på kontoret, startade datorn och hade sådär 1,5 minut till godo när det var dags. Tryckte uppdatera kl 18.00 och faktiskt flera gånger efter men se anmälan ville inte öppna sig. Då kände jag att jag började hetsa upp mig lite över att det minsann ska strula både nu och då. Men sedan kom jag till sans och konstaterade att anmälan öppnar den 14:e dvs IDAG. RIDÅ!

Så idag kommer jag att på motsvarande sätt få vara minutplanerad då jag har ett sent eftermiddagsmöte och måste hasta hem för att ta in hästar och sedan sitta beredd. Ja tänk vilka i-landsbekymmer man ändå har.

Ha det skönt i den soliga och kalla mars-torsdagen!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *