Saker man kan

2014-06-14

Det finns ju saker man kan efter 1000-tals gånger av repetition. EN av de saker jag kan är att mocka! Faktiskt flera gånger om dagen också då jag också kan att ha häst på boxvila. Vet inte om jag behöver kunna så mycket mer om det nu, det är rent av uttjatat! Men på måndag ska vi ta stygnen och sedan ska hon börja promenera och sedan ska hon UT i hage snarast möjligt.

Hennes syster har inte varit så yster under den här perioden. Är ganska less på att få stå inne och har kombinerat det med att vara ”jättebrunstig” så hon har grävt upp hela boxen flera gånger om dagen. Ja tänk hur roligt det kan vara.

Imorgon är det i alla fall Wiegerträning och dagen till ära så såg ju lille Hump till att dra av sig höger framsko och dessutom ha sönder den en del. Nu har jag sådan tur att jag känner världens bästa människor, så snällaste Elin kommer till mig idag för att försöka åtgärda eländet. Så nä den gick inte Humpe, det blir träning i alla fall:-)

Annars har vi finbesök under helgen, mammorna är här och fixar och donar i trädgården och då får jag passa på att laga lite gott till middag. Idag blir det chevice (favorit i repris) och efter det grillad röding med hemgjord potatissallad med mycket örter och lite ”spice” och till det något gott vin. Jag kom på att det var längesedan jag skrev något om allt gott vi ibland stoppar i oss så det var väl också dax:-)

Nu har jag gjort mitt på kontoret för idag, det är ju ändå lördag!!

Ha en fin blåsdag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *