Säker inloggning

2011-03-03

Ja det var väl en märklig rubrik på min blogg? Jag tycker det själv också men kan konstatera att mitt liv på många sätt är väldigt mångfacetterat. I dagarna två har jag suttit och diskuterat tekniska lösningar. DM80, säker inloggning, identitetshantering etc etc och i ärlighetens namn så tycker jag inte att det är så upphetsande. Mitt perspektiv är ju verksamhetsnytta och vad IT kan stödja en verksamhet med men den andra sidan dvs den tekniska är naturligtvis bra att åtminstone på något plan behärska.

Det kräver dock att jag luftar huvudet med annat däremellan och det har jag Daniel, smissar, hästar och vänner till. Fick tid till ett litet samtal med min resekompis i sommar och kunde meddela henne att jag lyckats boka in delar av v27 mitt i Skanör! Jag var sedan tvungen att gå in och titta lite på var vi ska bo och drömma mig bort till vita sandstränder och böljande blå vågor. Det känns ju inte riktigt som om man någonsin mer ens ska få se gräs, än mindre uppleva varma solstrålar mot huden eller behov av att få svalka sin kropp i ett bad eller i skugga. Man får väl sannerligen hoppas på en riktigt bra och lång sommar efter denna vinter. Tror att min rygg (och resten av kroppen) skulle uppskatta det mycket!!! Innan dess så ska jag hinna med en del annat roligt och förhoppningsvis avslappnande för kroppen. Millan och jag har ju en bokad tid på Sture redan om 3 veckor. Det var ju helt otroligt att vi cashade in en massa vuxenpoäng och satsade på oss själva i den omfattningen på en gång liksom. Därefter dröjer det inte så länge till nästa rekreation men det kan jag inte skriva om riktigt ännu. Känns i alla fall roligt att ha saker att se fram emot i veckorna när jag håller sådant här tempo.

Red fina pass på mina flickor igår och idag jobbar jag återigen för många timmar så jag hinner inte ut med dem innan de börjar hoppa i ridhuset. Å andra sidan kanske jag hinner jobba undan så att jag inte behöver jobba imorgon kväll eller under helgen. Till helgen skulle jag verkligen uppskatta att inte göra några timmar alls på kontoret. Det börjar närma sig med temperatur för att göra valack av lilla åsnan och jag ska se om logistiken går ihop sig så vi kan göra det nästa vecka.

Bara en kort rapport om läget!
/A

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *