Så trist

2012-12-09

Hade precis skrivit ett lååångt inlägg och så bestämde sig Firefox för att balla ur! Hur trist är inte det. När man skriver så vill man ju inte skriva om samma text igen. Jag skriver ju mest för min egen skull och om jag väl skrivit något så då finns ju liksom inte behovet kvar längre:-) Ja permafrost blev det igen, ryggen smärtar och hästarna har gått in i någon form av ”träda” rider lite nu och då men får inte någon riktigt stuns på antalet träningsdagar. Dels beroende på att jag planerar något speciellt nästa vecka, återkommer om det. Dels för att vädret varierar så mycket att jag har svårt att få ihop motivationen. Därtill har jag riktiga problem med min rygg, sätesmuskel och en sittknöl som jag har behov av att rehabilitera så jag tror det får gå först.

Ska säga till hästarnas försvar att de pass de gör, de gör de super! Börjar få riktig stuns på bytesserierna med Russin nu och Riojan blir bättre och bättre i sitt svåra byte. Tror rent av att jag ska få till dessa serier på ett bra sätt innan säsongen börjar och ev t o m sätta tvåorna. Vi får se hur det utvecklar sig. Först har jag nästa vecka att ta mig igenom och sedan kanske vädret tänker lugna sig med stormar, snö och framförallt kyla det vore trevligt. Det raskar ju så väldigt snabbt till jul nu och vi har bestämt att vi ”slipper” julmat i år:-) Därför ska vi gå och äta julbord tillsammans med vänner redan idag. Ett par julbord kan räcka tycker jag och sedan behöver jag eg bara ha skinka hemma för att få lite julstämning. Vill hellre äta något riktigt gott på julafton så nu bryter vi traditionerna, skönt!

Behöver fixa lite innan vi ska iväg så det blev som vanligt en liten snabb rapport!

Ha det bra i kylan!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *