Rörelsestörning

2013-08-16

Ja det har jag. Så det är väl som förgjort, om det inte är hästarna som är skadade så är det personskador. Tog ut lille Humpen i hagen igår morse som alla andra morgnar. Skillnaden var att han valde att hoppa till för att han hörde de andra i hagen men såg dem inte. När han hoppade till så slängde han ut ena framfoten och lyckades stämpla mig över tårna på min högerfot. Det gjorde ONT. Sedan haltade jag runt resten av dagen, släpade lite hästar hit och dit för vi hade hovslagaren på plats. Tittade på foten under eftermiddagen/kvällen och då hade tårna antagit en svart färg och blåsor har slagit upp på min långtå. Så nej jag får inte i foten i en ridstövel eller i något annat skodon. Nej jag tror inte att man får rida barfota på tävling och det är tveksamt om jag vill det i alla fall:-)

Russinet är jättebrunstigt vilket innebär att hon är sitt gamla jag dvs GALEN. RIojan är ff ur form, trött, seg och lite olustig. Vi micklade lite med hennes skoning igår för att hjälpa upp höger bak och jag och vet ska fortsätta gå igenom henne så får vi se om vi hittar något.

Humpen fortsätter att vara glad och positiv. Nu har faktiskt t o m Daniel ridit på honom två gånger! En gång på utebanan tillsammans med mig och Russinet. Då skrittade de, travade OCH galopperade. Duktig fiskmås och duktig Daniel säger jag. Daniel själv uttryckte det så att ”om man har ridit Russin så är nästan ingenting läskigt eller svårt”. Ja så kan man också se det:-)

Hade tänkt att ta ut Russinet på söndag också istället för Rioja men nu vet jag inte om mina tår sätter stopp för detta. Kunde ju inte rida igår och i förrgår saknade hon en baksko. Vet inte om jag lyckas få på någon sko idag, får prova senare.

Nu lite arbete innan veckan är slut, ha en riktigt skön helg!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *