Riktigt skitdåligt!

2011-05-29

Tävlingen igår gick verkligen riktigt skitdåligt! Jag är både besviken och frustrerad och har funderat lite varför det blev så krampartat?! Hon var jättefin på framridning och collectionring och jag var laddad och hade ganska höga förhoppningar. Kanske var det det som satte käppar i hjulet, att jag ville för mycket. Hon kom in på banan och reagerade starkt på det vita lakan som de täckt in domarbordet med. Hon brukar inte vara särskilt tittig och det blev lite överraskning för det var inget jag hade förväntat mig. Då blev hon spänd och när hon blir spänd så försvinner all energi och då menar jag ALL. Hon var som en död gris att rida i traven (har inte varit med om något liknande sedan en LB i Harbo för flera år sedan). Plågade mig igenom traven och glömde naturligtvis ryggningen för andra gången i rad! Kan ha varit lite panik i butiken där:-) Det släppte lite i galoppen och blev bättre flyt och jag behövde inte jobba så mycket och det visade sig också i bedömningen. Domaren dömde helt rätt och förberedelserna var rätt det var liksom allt annat som blev fel:-)

Nåväl jag får sätta det på erfarenhetskontot och försöka hitta tävlingar för att få träna på tävling. Hon har helt enkelt gjort för få starter för att ha någon riktig rutin och jag har inte heller hittat de optimala förberedelserna som jag kan känna mig trygg i. Ska försöka köra en del kondisträning också med henne nu fram till nästa tävling så att jag vågar lita på att hon orkar. Bryt ihop och kom igen säger man väl. Känner mig lite revanschsugen men ska försöka hålla det i schack och inte vilja för mycket när jag nu tar ut Russinet. Det var ju inte hennes fel att syrran torkade ihop som ett skrumpet ja just Russin. För hoppas att Russinet har en av sina bättre dagar istället då.

I collecting ring, kändes fiiin

Laddar för start

Sen var det slut på det roliga!

Nåväl kommer med nya rapporter efter helgen!

Simma lugnt!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *