Redan augusti?

2011-08-01

Ja jag skrev ju inte ihjäl mig under juli kan man väl säga:-) Å andra sidan var det helt enligt plan då jag inte ville tillbringa någon tid alls framför min dator. Det har jag ändå gjort eftersom jag jobbat lite i halvtid men jag har försökt hålla det till ett minimum. Nu smygjobbar jag lite igen och skulle egentligen fortsatt min semester denna vecka men det kommer nog att bli lite blandning av jobb och ledighet.

Har haft en fantastisk sommar måste jag säga! Härligt väder och fått mycket gjort som annars inte görs. Vi har ätit och druckit en massa gott vill jag bara börja med att säga så att det inte råder någon osäkerhet runt det:-) Därtill har vi hunnit med att ha lite ”skaldjursfest” måste nog upprepa det under augusti också för det var så trevligt och gott. Jag har hunnit städa stallet grundligt, skrubbat boxar, putsat fönster och målat en del. Därtill har vi hunnit fixa till toaletten i stallet så den blir jättefin! Nästa projekt är tvättstugan och det kommer att bli super sedan kan vi nog ”pausa” lite igen. Semestern har känts lång och jag tycker ju om att göra saker med händerna som visar resultat på en gång. Det har jag fått göra med råge men ändå haft det rätt behagligt. Jobbat på förmiddagar när det varit lite molnigt och sedan suttit en del på däcket och solat på eftermiddagarna. Helt super!

Jag ska ändå säga att städa är inte det roligaste, och det enda som slår ”tråkigheten” i att städa sitt eget skit är att städa efter andra! Nu har jag gjort det i alla fall och det känns bra!

Har övergett att rida på morgonen, det är egentligen den bästa tiden tycker jag och imorse hade det varit kanon då det var svalt och skönt men min kropp vill inte. Kanske all fysisk aktivitet gör att det tar längre tid för den att vakna så därför har jag sparat ridningen till kvällar. Det har gått bra också men normalt sett så tycker jag det är skönt att har gjort det på morgonen. Nåväl nu är ryggen lite skör så jag får försöka lyssna på den så att den håller.

Inväntar lite leveranser idag så att projekten kan fortsätta, ska ta mig en tur till Upplands Väsby också för att hämta sponsorpriserna, har fått plaketterna och de blev jättefina!

Ja sedan stressar jag livet ur mig runt mina seriebyten! Vissa dagar sitter de som en smäck och andra dagar är det verkligen bara ”Brainfreeze!!. Undrar om en lättare lobotomi skulle fungera:-) Har nya tankar på ett annat litet projekt också men det är för tidigt att berätta om, vi får se hur vi bestämmer oss , fniss. Mycket träningar har det varit och nu börjar säsongen snart. Hade förstås kunnat tävla lite under sommaren men motivationen tröt helt enkelt och jag tyckte det var skönt att inte åka så det har räckt bra med att träna.

Nu ska jag städa lite på skrivbordet och i mailen och bland lite papper så denna lägesrapport får räcka för nu!

Ha det gott och grankott!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *