Plötsligt händer det!

2012-12-12

Idag kl 12.12 (vilket i sig bara var en händelse) så gav jag och Daniel våra vigsellöften i Lena kyrka. Ja det var eventet som jag planerade under förra veckan:-) Vem har sagt att det tar tid att planera bröllop? Skämt åsido, Daniel kom på förra måndagen att efter det att vi varit förlovade i 12 år, så vore det ju roligt att faktiskt gifta sig 2012-12-12. Sagt o gjort (jag är ju inte projektledare för inte) så ägnade jag mycket av förra veckan åt att planera för detta lilla event.

Tisdag shopping i Stockholm där jag hittade min outfit, onsdag beställa ring samt bestämma musik och prata med musikern om kyrkan, fredag genrep med prästen, lördag fixa Daniels outfit, måndag boka bröllopslunch för de nära vänner som hade möjlighet att närvara. Måndag, tisdag jobb som vanligt och idag den stora dagen.

Jätteroligt var det, fina kände vi oss och jag hade inte velat gjort det på något annat sätt! Nu ska vi dricka lite champagne och njuta av dagen. Bilder kommer när min egna fotograf har skickat.

Tack kära vänner för all uppvaktning på våran dag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *