Oooops!

2012-10-31

Lovade ju fler härliga majbilder. Tyvärr blev det lite mellanrum runt uppdateringarna, det går liksom lite för runt vilket är ganska vanligt när dagarna blir korta.

Hur som helst så har bägge hästarna fortsatt att bjuda på härliga pass. Arbetar dem lite annorlunda nu när inte fokus ligger på nästa tävling utan snarare på jättemycket detaljer i att äga varje steg. Verkligen ha rakriktning, orka hålla form uppe i ökningar och övergångar och annat roligt som jag tycker man jobbar med mest hela tiden. Kör bara tränspass just nu också vilket jag tycker är jätteskönt då jag egentligen gillar bästa att rida på träns. Tycker att jag får en bättre känsla och framförallt känner lösgjordhet mer 100-procentigt. Ja lite uppbyggnadsarbete är det nu och samtidigt lite varannandagsarbete. Det är ju lite svårt att variera sig när regnet står som spön i backen och däremellan är det snålblåst och drivis:-) Ja jag ska inte gnälla för jag har mitt ridhus och kan alltid rida men det gör också att denna period blir några fler vilodagar alt longering eller annat.

Provade ut en sadel till lilleman i förrgår. Han är lite rakare i ryggen än de andra två så Jimmy trodde inte att mina Jaguarer skulle fungera. Provred en Bates (på Russin) och den var riktigt skön trots att den inte såg speciellt skön ut så en sån får det bli. Får se när den kommer för nu börjar det snart bli dax att äntra den lilla kusen. Han har dock vuxit mycket sedan han kom så jag tror det har varit bra att han inte gjort nåt speciellt under den tiden. De som såg honom i veckan trodde alla att han nog slutar runt 1.70 trots allt. Jag trodde inte det när han kom men nu är jag mer osäker. Upplever honom i princip lika hög som Rioja nu och hon är runt 1.68-1.70.

Idag skiner ju äntligen solen men jag tror inte det blir någon tur på utebanan för den kommer nog att vara hård hela dagen. Solen är ju också ganska trött så någon direkt värme blir det ju inte men det är skönt ändå när den skiner. Så någon ridning i T-shirt som i maj det blir det nog inte

Riojan in action

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *