Ooooops!

2012-02-10

Nu blev det fredag igen! Ja inte vet jag vad som hände med de andra dagarna för det går foooort nu. Veckan har varit kall och jag är himla less på det. Tror inte riktigt min kroppskonstruktion är gjord för denna kyla. Konstigt då att man valt en sport som ser till att man är ute mest hela tiden. Hästarna har fått frusta fram en del i kylan men jag tycker det känns så där i ärlighetens namn. Jag är stel och oinspirerad och de blir lite ”kantiga” så jag vet inte om vi gör någon direkt nytta. Jag måste i alla fall försöka få till lite inspiration eftersom Wieger kommer redan på måndag igen. Känns ju tokigt om man inte är förberedd.

Vad har annars hänt, ja mest är det ju en massa olika jobb som tar det mesta av tiden. Åkt lite runt om i länet till olika kunder, haft programridning och lektioner och vips så var det fredag.

När jag åkte ifrån Östhammar igår så tänkte jag i alla fall att jag har tur som inte jobbar åt Banverk eller Trafikverk eller vad det kan vara. När jag åkte till Östhammar så stod det ett par stackare vid järnvägsövergången i Gimo som verkade ha fått något signalfel för lamporna blinkade så de fick stå och vinka fram alla bilar så vi visste att vi fick åka. När jag åkte tillbaka några timmar senare så var det mörkt och det visade -14 grader på mätaren. Då stod de stackarna där ff och vinkade fram bilar. Hrrrr tänkte jag vilken tur jag har som får sitta i en varm bil och när jag kommer hem så får jag gå in i ett varmt hus. Skönt när man kan välja.Nu tror jag att mina poppisar väntar på att jag ska ta in dem så jag ska göra just det och sedan blir det nog en skön kväll i soffan framför brasan. Det är väl det enda mysiga med dessa kyliga kvällar.

Ha en trevlig fredagkväll!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *