Oh what a party

2011-02-22

Så är födelsedagen överstånden och vilket firande det blev! Trodde att vi skulle ha en liten lugn tillställning men det blev party. Tack älskade vänner för en rolig födelsedag och alla fina presenter, nu får det nog gå 5 år till nästa gång:-).

Kylan har bitit sig fast och jag är ärligt talat ganska trött på det. Lördag morgon -22 på mätaren och jag klev i alla mina varmaste kläder för att åtminstone jogga hästarna i ridhuset. De är pigga, vet inte om det är ljuset eller kylan som gör det. Jag törs i alla fall inte köra några direkt hårda pass när det är så kallt. Dels för all luft de drar i sig men också för att inte rida dem svettiga.

Har lyckats göra illa ryggen lite igen. Jag har nog motat det ganska bra men det är väl den där höftsträckaren som massören ojade sig över som bråkar i första hand. Ska försöka ta itu med den ordentligt för att få ordning. Stoppade i mig lite antiinflammatoriskt igår, promenerade en del och hade värme större delen av dagen och det verkade hjälpa. Så idag känns det bättre även om jag nog ska ta det lite varligt.

Var och hälsade på åsnan igår också! Han börjar bli häst så snart får vi nog kalla honom något annat. Vi skulle ju ha kastrerat för någon vecka sedan men då kom kylan så det var väl tur att det inte blev av. Nu hoppas vi att kylan ger sig framåt helgen så kanske det börjar bli något som liknar vår. Det skulle vara skönt att få det gjort när det ff är rent och inga insekter.

Ny vecka och nya utmaningar, ska försöka få upp energinivån och strunta i att det är kallt.

Ha en fin vecka!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *