Offline!

2013-07-05

Vi har haft något kabelfel härute så det gick ett dygn då jag i princip var offline! Det är ingen lätt sak om man är IT-konsult ska ni veta. Hur som helst jag är back online och back in business. Nu är jag dessutom på målrakan inför avfärd till Falsterbo!!!! Ser att det duggar tätt nu med människor som lätt euforiskt börjar samla sig för att åka. Det är konstigt att man inte träffar ännu mer människor man känner när man är där. Jag menar näset är ju begränsat till sin storlek och tävlingsplatsen likaså samt att det inte finns fler restauranger än det gör och ändå kan man verkligen missa massor av människor som är där.

Det ska i alla fall bli precis lika roligt som vanligt att sticka iväg och förhoppningsvis så blir vädret bättre i år. Förra året var ju en parodi på sommar och i år har den ju varit jättelång så vi hoppas den fortsätter.

Hästfronten då, jo jag tragglar vidare med Russinet. Hon känns lite motig i traven och mer ”normal” i galoppen men som sagt det tar tid att bygga upp en äldre häst efter lång vila. Nu kör jag på resterande dagar och sedan blir det hagvistelse enbart när vi är borta. Daniel har ridit Riojan och igår premiärsatt Daniel på Humpe! Jag red lite på utebanan först och sedan fick han sitta upp och skritta och trava lite. Duktigt ekipage, lite vingligt är det allt emellanåt men snäll det är han den där Humpen.

Har suttit och tittat på tävlingar och vi har ett uppehåll nu på några veckor då det blir hårdträning för byten, sen jäklar måste de sitta! Har hittat ganska många tävlingar med MsvB så jag vill verkligen lösa det där nu.

Kan inte lova någon uppdatering alls ifrån Falsterbo men kanske desto utförligare rapport när vi kommer hem.

Till dess får ni må så gott och grankott!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *