Nya projekt?!

2012-03-29

Ja skämmas får man väl när man kommer av sig med sitt skrivande så här. Enda ursäkten är att D har högsäsong och då har jag det oxå på nåt klurigt vis dvs ”time flyes”.

Hur som helst så hindrar inte det ifrån att börja planera för lite nya projekt! Det är av någon anledning alltid något som kan bli aktuellt så fort saker och ting liksom stabiliserar sig och nu är det mesta ganska stabilt så då är det väl dax?! Vad det är tänker jag inte berätta riktigt ännu men planering pågår:-)

Hembiträdet (läs Bob) fortsätter sitt trägna uppdrag att lägga fram strumporna så att det ska vara ”lätta att hitta” på morgonen. Vete tusan om det är det men han är ju i alla fall ambitilös. Imorse låg de på sovrumsgolvet (och jag vet att jag hade bestämt lagt dem i badrummet igår kväll). Han tyckte väl att det var lättare för mig att hitta dem i mörkret i sovrummet trots allt.

Veckan börjar gå mot sitt slut och de kommande veckorna blir verkligen helt hysteriska. Vet inte riktigt vad jag tycker om det. Fick i alla fall ett samtal ifrån Botkyrka att jag kommit med där på deras tävling. Tjoho så bra sa jag, då hinner vi förhoppningsvis med en MsvB4 och en MsvB5 innan MsvA dags. Det känns riktigt bra.

Med Riojan har jag ju några tävlingar inplanerade där jag vet att jag kommit med men med Russin så var jag mest reserv hela tiden så det var super att jag kom med då det är så få MsvB5 och MsvA att anmäla till.

Har inte riktigt tid att samla tankarna just nu så ni får hålla tillgodo med det lilla. Sitter och funderar över väderlekstjänsten just nu, tyckte de sa regn och rusk men just nu skiner solen genom fönstret och in i ögat. Jag klagar inte men om det blir så här idag så var det lite för tjocka täcken på hästarna, suck, det är svårt att avgöra sådär vid 05.30 på morgonen hur det eg kommer att bli

Checkar in lite senare

Andas djupt i vårsolen!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *