Nu tog vi priset!

2011-03-13

Ja sannerligen om vi inte det gjorde, vi fick en 4:e plats som belöning idag i UVFKs MsvC:1. Målsättningen för dagen var att få med mig ridkänsla in på banan, Det lyckades riktigt bra även om hon blev lite för trött och inte riktigt orkade trycka på i traven. Hon gjorde ändå riktigt fina skolor och vänsteröppnan belönades med en 8 och det var roligt för det är det jag vill visa på banan. I galoppen kändes hon lite piggare och mer bärig och det var extra roligt eftersom det är den som har ”legat lite efter” på träning. Formen har jag eg bara spetsat under den senaste veckan och börjat lyfta upp henne i skolorna så jag är mer än nöjd att hon klarade av att visa upp det idag på banan.

Därtill hade jag som ett mål att ta ett första kval till MsvB och det gjorde vi oxå!!! Det känns otroligt roligt att efter allt strul och all sorg och all oro och all träning äntligen kunna komma ut på en häst som vill vara med. Att vi därtill lyckades uppfylla målen och dessutom få pris kändes lite som lök på laxen!

Nu tänker jag inte ägna så mycket mer tid åt att analysera ridningen och ritten utan helt enkelt nöja mig med att vara riktigt nöjd. Lägger ut lite bilder istället på hjärtehästen. Visst är hon finast?!

Skrittar fram ute

 

Ingång till den fina vänsteröppnan

 

Lite framridning innan startsignal

 

Halt och hälsning

 

 

Vänster öppna

Samlad trav

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *