Nu e de förkylt

2011-09-27

Så kom den då till slut, förkylningen! Det känns både bra och dåligt. Bra för att den har hängt i kroppen i två veckor och dåligt för att det är tävling till helgen och jag känner mig inte riktigt på topp för att träna. Det rättar säkert till sig om någon dag, får vi hoppas i alla fall.

Igår bytte jag ut sommarblommorna mot höstblommor i krukorna utanför stallet. Jag tycker ju om när det ”prunkar” det tror jag att jag skrivit tidigare. Nu prunkar det inte så mycket utan hösten har en mer ”strikt” blomning men det har sin tjusning det också. Hästarna har härliga dagar nu i solen när de kan gå i sommarhagarna och beta av det sista gräset. Vi kan ju bara hoppas att oktober bjuder på mer sol och torra dagar än september gjort. Det har varit riktigt trist med allt regnande tycker jag.

Tänkte att ni skulle få se vår ”objudna” gäst som flyttat in på altanen. Jag har fått för mig att det är en han och kallar honom Ville (så det är säkert en hon bara för det). Det är lite svårt att könsbestämma katter.

Jag tror att vi får dras med honom till dess att han blir stor och bestämmer sig för var han vill bo då:-) Lite söt är den i alla fall

En annan gäst som inte är objuden är ju Beethoven, han har funnit sig tillrätta bland sina nya kompisar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *