Nu bryter vi traditionen

2012-12-24

I år så ”slipper” vi julmaten! Vi har gjort godaste kalvsteken och till det ska vi ha en varm kålsallad och potatisgratäng. Det ska bli så gott, lite god dryck till det och lite smarrig efterrätt. Vi vuxna människor har alltför många paket under granen trots att vi inte skulle köpa några alls i år med tanke på bröllopet som svalde några kronor. Men men det är ju roligt med paket:-)

Har varit dålig på uppdatering och kommer nog att fortsätta vara det några dagar till då jag inte har någon jättelust att sitta vid min dator vid lediga stunder. Kurerar som bäst en förkylning som smög sig på mig för ett par dagar sedan men den verkar gå åt rätt håll så idag ska jag byta tömkörning-longering mot ridning.

Önskar er alla en riktigt god jul, från ett tomtekortsliknande Ängeby!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *