Naturlig fallenhet

2012-04-17

Ja så rann det iväg lite tid igen. Under den tiden har jag upptäckt att det finns något jag nog faktiskt kan bli bäst på! Anmälningar!! Jo då jag har nu jobbat på att förfina tekniken vid anmälning till tävling och det innebar att jag i söndags lyckades anmäla till två tävlingar som bägge öppnade sin anmälan 18:00, den ena var jag först att anmäla till och den andra var jag anmäld som nr 9 av 27! Jodå kan man inte vara bäst på tävling så kan man baske mig bli bäst på själva anmälningsmomentet. Det är ju å andra sidan en förutsättning för att man någonsin ska ha möjlighet att bli bäst på själva tävlingsmomentet. Jag tror det finns ytterligare några tiondelar att putsa sedan blir jag nog oslagbar:-) Får testa detta igen den 29e när jag ska anmäla till 3 tävlingar samtidigt. Det blir spännande på riktigt!

Annars måste jag säga att jag inte var särskilt ledsen över att inte starta i helgen. Lördagen var det inte att tänka på med väglaget och jag söndagen hade jag redan strukit. Söndagen ägnades istället åt att städa, röja och tro mig eller ej SOLA!! Vi satt i flera timmar på altanen och lapade sol och däremellan fick vi lapa lite sallad caprese med en väl kyld prosecco till så då mumlade jag faktiskt ”jag tror att det är mycket skönare att sitta här än att skena runt på galet sto i enköping”. Jag behövde den helgen känner jag och träningsmässigt har det varit jättebra, känns bättre nu med Russin även om det i vissa lägen tar lite stopp men i övrigt känns det mycket bättre och igår gjorde hon ett superpass med fina piruetter och fina serier, faktiskt så lugna att jag började mumla ”kanske ska jag rida MsvAn i helgen ändå”, vi får se. Först och främst hoppas jag att det inte tänker snöa igen som de hotar med på väderlekstjänsten! Jag tror minsann de måste se över lagändringen med att byta däck till den 15/4. Den sista verkar vara det mer naturliga alternativet.

Gjorde något annat igår som jag har en ganska naturlig fallenhet för, jag shoppade och jag shoppade inte vad som helst utan jag shoppade en ny BIL! Tjosan hoppsan vad det gick undan och vad roligt det var. Var först in hos en Subaru återförsäljare i Uppsala (ni får själva gissa), konstaterade att de måste ha de mättaste, tröttaste, mest oengagerade och sämsta säljare jag någonsin träffat! Så då var det fastslaget. Jag blev så upprörd över bemötandet och bristen på vilja att sälja att jag satte mig och ringde runt till bilfirmor för att konstatera om det var någon som var intresserad av att göra affärer innan jag tänkte besöka dem. Slutade med att jag (vi) åkte till Kungsängen och träffade en trevlig säljare som verkade tycka sitt jobb var roligt och åkte därifrån i min gamla bil men med ett avtal om en ny som jag får i nästa vecka. Ska bli jätteroligt och det är en SUUUUPER dragbil. Så nu ska flickorna får åka finbil också:-)

Ja tänk vad en liten gumma kan gno. Det är bäst att jag fortsätter med nu också innan vi får finbesök av IR-Anna.

Ha det gott och grankott!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *