Mina tankar

2010-08-23

Regn?! Det känns som om vi fått några millimeter nu så det kan kanske räcka ett tag. Å andra sidan så har vi fått in årsförbrukningen av halm och hö så det känns tryggt. Det finns som vanligt lite för lite utrymme för att utveckla några långa, djupa tankar om nåt. Vardagen har gjort sig gällande igen efter en rent magisk sommar! Nu trummar det på med stalltjänst på morgonen, möten under dagarna och träningar på kvällarna. Detta varvas med att döma och tävla själv på helgerna. Det är en intensiv tid nu fram till julledighetenSmile. Samtidigt är det jätteroligt. Alla hästar verkar friska (peppar,peppar) alla tjejer är igång och tävlar under helgerna och träningar har kommit igång efter en lugnare sommarperiod.

Nu börjar uppladdningen för helgens tävlingar och för några elever handlar det om kvalitets eller andra tävlingar.

Vi håller alla tummar för varandra och hoppas på fina ritter!

/Anette

Tänkte passa på att presentera våra andra medlemmar i familjen, utan dom vet jag inte riktigt hur gårdsdriften skulle gå!

Bettan – Frida – Stina och Bob

{gallery}cats{/gallery}

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *