Midsommar!

2011-06-24

Ja så har halva året passerat i en rasande fart. Som väl är så är det en massa sommar kvar innan vi ska rikta in oss på mörkret. Hamnade i en liten träningssvacka efter sista Wieger träningen för det gick så himla bra att jag tror luften nästan gick ur mig:-). Hur som helst så är det midsommarafton och jag och hästarna har bundit våra kransar som vi alla ska ha i håret och manen hela dagen, NOT! Vi har haft tur de senaste åren med fint väder så att man har kunnat vara ute. I år så har vi ju ett stort däck att sitta på så jag hoppas ff på att några solstrålar ska kunna leta sig fram till det någon stund denna helg. Det skulle vara skönt att sitta i sin baden-baden och läsa lite och slappa i solen. Blir det regn så har vi ju alltid ridhuset som vi kan hoppa och leka i så vi är väl inte direkt väderberoende.

Ska grilla lammfilé idag, känns kanske inte så midsomrigt men jag tror det blir gott. till det lite sparris, färskpotatis och en sidosallad med lite roquefort ost. Ska strax gå och baka en petitchoux (vet inte om det stavas så) som ska fyllas med jordgubbar och grädde. Ja det går nog ingen nöd på oss denna midsommar heller:-)

Ha en riktigt fin dag alla!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *