Massa tårtor

2011-06-26

Det har varit en härlig midsommarhelg! Lite regnskurar men faktiskt en massa sol och möjlighet att sitta på det nya däcket i solen och läsa en bok. Det har varit jätteskönt. Har blandat det med att äta och dricka gott och ridit fantastiska pass på mina fina hästar. vet inte vad det är som hänt men just nu går de som tåget. Ska bli intressant att se hur mycket jag törs tagga till Russinet på onsdag. Det skulle ju vara så otroligt roligt att få till något av den här känslan på en tävlingsbana. Risken är väl bara att jag taggar för mycket och därmed varvar henne för mycket men som sagt jag måste ju prova.

Hjärtehästen har fått börja arbeta i en något högre form, något hon tycker är riktigt jobbigt men hon gör det ändå på ett bra sätt tycker jag.

Sitter och går igenom lite kort på Russinet. Tydligen ska det skrivas en bok om Flyinge och där kommer hon möjligen att få vara med på foto! Det vore väl roligt?! Hennes mamma är ju en gång köpt ifrån Flyinge och hade sedan många föl, var elitpremierad väldigt tidigt och har lämnat många fina avkommor. Jag ska skicka lite foton så får vi se om hon kommer att få vara med i boken.

Tänkte dela med mig lite av mina färdigheter som jag tränade på i midsommar. Väl bekomme!

Också en tårta:-)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *