Ljus i mörker

2015-03-17

Plötsligt händer det! Ibland hittar jag tillbaka till tangentbordet. Det händer en massa och jag har jobbat en massa och rest hit och dit  så därav den väldigt dåliga uppdateringen. Hur som helst så rör sig hästarna en del och i alla fall inte mindre än under vintern. Nu har jag börjat rida på lille måsen igen efter en längre tid i pessoan. Det har gjort honom väldigt gott och han har utvecklat sin trav. Galoppen är fortsatt bra men tyvärr kan jag ju inte bara rida galopp utan måste ju jobba trav och skritt också:-). Skritten är för tillfället det som är jobbigast om man frågar Humpisen men det gör ju inte matte så hans tyckande sker liksom lite i skym undan.

Allteftersom ljuset kommer tillbaka så höjs också energinivån, det blir lite lättare med det mesta. Snön försvann ju i ett huj och nu kan man äntligen kratta och hålla fint runt stallet och alla grusytor är sladdade och torra. Sedan förra helgen har vi kunnat rida ute också vilket ökar inspirationen tycker jag. Det är ju fantastiskt med ridhus men om jag får välja så rider jag ute alla dagar i veckan!

Russinet har lugnat ner sig lite, hon gör oftast det när man kan börja rida ute. Hon är väl egentligen ingen inomhushäst så nu vädrar vi morgonluft. Jag har också hunnit sitta något pass på lilla hjärtehästen och hon har gjort det fint. Lite samling och passage är ju hennes grej och faktiskt har jag hittat lite knappar för det svåra bytet. Vi får se när jag känner att jag vill titta på vårens tävlingar om jag hittar något som jag vill rida:-). Fortsatt kommer jag att jobba ganska mycket under våren så det blir som det blir med ridning, träning och tävling. Tiden räcker bara till visst antal saker.

Nåväl ett litet livstecken i alla fall så får vi se hur ofta jag lyckas uppdatera den närmaste tiden

Ha en fin dag i solen

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *