Litet kaos och spännande

2012-12-06

Vet inte om det finns så mycket att skriva direkt. Snön har tagit all kraft och jag tycker att jag skottar och skottar och skottar och….. Nu känner jag mig farligt nära den figuren som Gert Fylking läste ”brev” ifrån för några år sedan. kul historia:-). Annars har jag lite planer. Eller stora planer kanske jag ska skriva. Vad det är tänker jag inte avslöja riktigt än men upptakten till dessa startade i tisdags när jag om mamman var och shoppade loss på NK i Stockholm i tisdags. Vi gjorde en heldag i Stockholm med shopping och lite julskyltning och hade det mysigt. Tur att vi åkte då för sedan har inte riktigt vädret varit på vår sida.

Inte har jag ridit något heller, först var det snorkallt och sedan lyfte jag sönder ryggen på transporten (smart!) och sedan har jag skottat snö och stormen yrde runt husknuten igår så då kändes det som en dålig idé att ta en überladdad häst in i ridhuset. Är lite mer rädd om min rygg än så. Nu verkar i alla fall vädret stabilisera sig och jag har gjort alla förberedelser för nästa vecka så ja idag kanske man ska ta sig en tur.

Lite arbete under veckan med betoning på lite och det verkar ändock som om dagarna bara springer förbi.

Återkommer med mer utfyllig uppdatering senare hoppas jag. Ni som inte bokat IR-anna ännu passa på att göra det och ge hästen en liten friskvårdsklapp så här inför årsskiftet

 

Ha det!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *