Lite haltande

2014-02-18

När det gäller uppdateringar men faktiskt inte på hästarna! Humpen ser helt ok ut i ridhuset och jag red honom en sväng igår och han var riktigt fin! Roligt med stor fin och bärig galopp så nu vädrar jag morgonluft igen:-). Passade på att rida Rioja på utebanan också då det var mjukt där ute men hon hade helt vaknat på fel sida så jag vet inte om det ändå blir för mycket belastning på hennes fötter där och att ridhuset är mer bekvämt för henne. Det kan också vara så att det är latmasken det vet man aldrig riktigt med den damen.

Russinet fick en vilodag och henne tänkte jag trimma lite idag. Ganska ovanligt att ha tre hästar i rörelse, sist det hände var någongång i sep/okt och då höll det i hela knappt ett dygn så nu håller vi alla tummar och tår.

Annars bjuder också dagen på sol och vackert väder och man börjar ju osökt tro att det ska bli vår. Däremot säger prognosen att snön kommer tillbaka så man får väl passa på att njuta av den sol som ändå tittar fram. Nu är ju snart också februari slut och det har gått i ett huj så då kanske man på riktigt kan tro att det ändå blir vår snart. Längtar!

Annars är det en bra dag för det är ju min födelsedag! Ska äta lite gott ikväll och så tror jag att jag skulle få någon present också, roooligt med paket:-)

Många glada tillrop och gratulationer så här på morgonen som alltid värmer. Tack alla ni som orkar komma ihåg födelsedagar!

Nu med språng mot dagens vidare uppgifter

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *