Lite ditt och lite datt

2013-01-31

Det känns onekligen lite vårlikt ute nu när det droppar och porlar överallt. Det går väl över förstås men lite roligare känns det allt plus att det är mycket ljusare på eftermiddagen. Snart har vi lämnat den oerhört tråkiga januari bakom oss och äntrar februari, hurra! Lite allt möjligt har hänt sedan sist vilket nu inte är så länge sedan. Russinet har blivit röntgad, det ser bra ut. Sprickan syns ju fortfarande men det ser ”lugnt” ut dvs det läker som det ska och det pågår verkligen en läkning. Hurra och bra säger matte. IR-Anna har nu varit här i dagarna 3 och lyst och lyst på henne så hon är väl snart självlysande:-) Vi gör vad vi kan för att Russinet ska läka så fort som möjligt. Ev ska jag kunna behandla henne mer under en period så få vi se vad vi kan få ihop som sagt allt för Russinet.

Riojan var bra sånär som på en liten känning ff strax bakom manken på vänster sida. Jag tolkar det som rester ifrån det hon kände av med sadeln så nu har vi behandlat och jag får löslongera ett par dagar så får vi se om det inte ska reda upp sig. Humpis han har inga reaktioner utan mår prima, det beror väl på att vi inte börjat förstöra honom ännu:-)

Det är definitivt vårtider nu, dels TULPANER!!!

Tror jag har ett av norra europas högsta tulpankonto. Kan inte rå för det, jag formligen älskar tulpaner den här tiden på året. Jag gillar ju blommor totalt sett och det är ju lite dåligt om den varan under vintern så när våren kommer så står det tulpaner både här och där i hemmet. Sedan har jag en annan favorit och det är ”På spåret” på fredagar. Det är väl kanske inte så mycket vår men jag tycker det är kul, oftast fruktansvärt svårt men i fredags så ”vann” vi. Vi hade hela 36 poäng och tog vem där innan bägge burarna så vi hade avgått med segern! Det ska jag leva på ett tag.

På lördag är det ju dags för Mello!! Också lite vårkänsla tycker jag, kul att tippa och tävla vilket vi brukar göra vid alla delfinalerna. Sedan fortsätter det med allehanda VM. Som sagt jag är sportnörd och Alpint, Längdskidor, Skidskytte kommer att avlösa varandra ett tag under februari. Blir tufft att hinna planera träningar etc mellan sändningarna:-) Sedan närmar vi oss min födelsedag som också inträffar i februari! Inte så konstigt att jag tycker att februari är en riktigt bra månad.

Nu fortsatt arbete för veckans värv. För de av er som är intresserade så har jag också lagt upp vårens tider för IR-Anna under Friskvård

Ha en bra torsdag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *