Lika

2011-05-19

Ja det blev verkligen lite si och så med uppdateringar av mig just nu. Det kan bero på att världen fortfarande är lite för grå och jag gör liksom det jag ska varje dag men utan någon större entusiasm och glädje. Det gör att jag inte har så mycket att skriva om, verkar som om huvudet är lite nollställt och tankar flyger liksom inte runt som vanligt. Att huvudet inte riktigt är med kan jag se genom att jag åker hemifrån utan plånbok, tar fel på mötestid (händer aldrig!!!), försöker på allvar bränna ner huset med 3 katter i genom att inte stänga av kaffebryggaren innan jag går hemifrån. Ja ni ser det är inte riktigt som det ska.

Vissa saker är ju lättare att åtgärda än andra så nu har jag slängt kaffebryggaren som inte har automatisk avstängning och köpt en ny som har. Som sagt man får ju lov att hitta lösningar på problemen:-)

Till helgen får jag nog börja samla ihop mig igen och se om jag inte kan få upp energi nivån och engagemanget. På måndag är det dags för Wieger och det tror jag blir roligt.

Kan också konstatera att det finns de som har det ständigt värre, har en kompis som har en hund med struma, fick slinger diagnostiserat på en av hästarna (ändrades sedan, puh!) och här i veckan så konstaterades faktiskt epilepsi på hennes katt! Katter får liksom inte epilepsi. Så vad säger man? Hon har själv gikt trots sin ålder, borde ev dyka upp 20 år senare så ja det finns de som har det mycket, mycket värre och ändå lyckas vara glada och positiva så jag ska snart rycka upp mig!

Ha en bra dag!

A

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *