Kuukelikuukeliku…k

2013-03-28

Ja lite ekivok får man vara i dessa äggande tider:-) Skrev ett inlägg igår som försvann i cyberrymden så då ledsnade jag och börjar om igen. Påsk ja och det är fortfarande kalla, kalla nätter. En förkylning har smugit sig på så det var väl inte meningen att jag skulle tävla nu i alla fall då. Vet har varit sjuk så vi har inte gjort något åt Riojans rygg, hon ska komma idag så hoppas jag att vi kommer till någon lösning. Har i mellantiden tömkört och promenerat och masserat så hon mår i övrigt ganska gott.

Tänkte häromdagen på kategorin hästmänniskor, jag tror att vi är de enda som kan ringa varandra före kl 07.00 på morgonen utan att skämmas för vilken hästmänniska är inte uppe då? Därtill kan vi ringa varandra jättesent också liksom att hästmänniskor nog har en kroppskonstruktion som är unik då vi i princip kan leva på luft och ändå fungera. Provade det i tisdags och det verkade gå bra:-) Ja lite konstiga är vi.

Har haft väldigt mycket att göra en stund och på hästfronten så är det mycket promenader och inte så mycket ridning. Skulle väl kunna nöta lite mer på Humpen men det känns inte riktigt schysst, han måste ju också få en rimlig igångsättning. Ev ska jag åka till Enskede och titta på tävling imorgon om kompisen ska starta. Hon har starttid ganska sent så jag hinner nog med det jag ska under dagen ändå. Ska få ut elektrikern så att vi kan få lite mer ström till gården. Lustigt vad man får lära sig som hus/gårdsägare. Vi har haft en propp som går både nu och då och det känns sådär kan jag säga. Så var elektrikern ut igår och fixade runt lite och sedan bestämde vi att vi ska se till att få lite mer ström matat av Vattenfall. Ja lustiga grejer som man inte förstår men det viktigaste är att lösa problemet och det är nog en av mina paradgrenar tror jag. Detta mest för att jag ogillar strul vilket gör att jag måste hitta en lösning. Så idag finns inget annat än att lösa Riojans rygg så vi kan satsa mot kommande tävlingar på säsongen.

Innan dess lite påskägg och blommor. Inomhus förstås eftersom jag inte tror de har odlat fram någon härdig påsklilja som tål -8 till -15  grader. Riktigt trist att inte få ställa fram sina påskharar med blommor i men jag kanske ska ha dem ute på dagen och ta in dem till natten? Ja som sagt problemlösning kan vara stort som smått.

Nu önskar vi alla en riktigt GLAD PÅSK!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *