Konstig vecka

2011-09-10

Det går verkligen så där måste jag säga med att uppdatera här:-) Veckan har varit bland de längsta någon gång tror jag, Körde final med arbete långt in på kvällen igår och startar med det på morgonen igen idag. Ridningen har det blivit ”sådär” med under veckan, trist men inte mycket jag kan göra åt det. När man arbetar som jag gör så blir det så under perioder och denna vecka har varit en sådan så det har blivit lite varannandags ridning. Vi får se hur det blir med starterna här framöver. Russin svullnar ff i sitt vä fram och det försvinner vid rörelse och ridning. Ingen hälta men jag har bokat en tid för att kolla upp det.

Har haft fint besök under veckan vilket inneburit lite middagar och mycket vin och ännu mer trevligt sällskap och massa prat. Så himla härligt att du kom gumseplumsan! Tur att det inte dröjer så länge till nästa gång

Imorgon är det 11 september och jag tror inte det går någon obemärkt förbi. Jag har nog aldrig träffat någon som inte kan redogöra för var de var när tornen rasade. Helt overkligt fortfarande efter 10 år. Det säger kanske allt om händelsen. Tankar går till alla, hela världen påverkades av denna händelse och vi får bara hoppas att vi aldrig behöver uppleva något sådant igen. Därtill lämnade en stor idrottprofil oss i veckan. Det är också konstigt hur man känner inför olika tragedier. Vissa kryper liksom igenom nyhetssändingar och bilder medan andra mer kan passera förbi. Jag blev i alla fall otroligt berörd över Stefan Livs frånfälle och kände väldigt starkt för hans familj och närstående. Ja en lite konstig vecka blev det. Vi hoppas att det avrundas utan några dramatiska händelser. Om det blir några sådana så kommer jag i alla fall inte att vara upphovet då jag sitter fjättrad vid min dator och arbetar som en myra.

Ha en fortsatt trevlig helg

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *