Kanske kanske inte

2013-01-24

Tycker att kylan ställer till med mest bekymmer. Just nu borde Russinet vara ganska nöjd med att stå inne och äta och slippa vara ute och få rimfrost i näsborrarna. Rioja gillar i alla fall påfundet om dubbla frukostar.

Tanken är att vi idag ska ta stygnen och att vi skulle röntga. Tyvärr är det så kallt att det nog inte blir aktuellt att röntga utan får försöka göra det i nästa vecka. Suck, eftersom det är ett av mina delmål så känns det trist att skjuta upp det oavsett att det inte har någon som helst betydelse.

Tur att mamsen är hemma idag så att man inte behöver komma hem till ett utkylt hus. Nu när hon är hemma så kan hon elda under dagen så det är varmt och skönt eftersom permafrosten tänkt fortsätta ett par dag till. Ridningen blir det nog blott intet med idag och imorgon. Dels jobbar jag länge och dels ska det återigen blir 20 minus så då får det faktiskt vara.

Ska kolla tänderna på lilla humpedump idag också, jag hoppas att det ser ut som det ska. Känner inte att jag har någon lust att åka till Ultuna med någon häst alls just nu.

Uppdaterar mer när jag vet mer om läget på Russinet

Tjipp!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *