Kanske ändå en ljusning

2011-05-27

Det har ju inte funnits så mycket att fira på sistone och jag gillar ju att fira både stort som smått. Idag känns det äntligen som att det ändå finns lite att fira så jag får passa på att göra det ikväll. Måttligt förstås då det är tävling imorgon. Stort firande hoppas jag att det blir för Cissi som firar att hon blir vuxen idag! Hade så gärna varit där fröken om det bara hade fungerat med annan planering. Stor kram!

Vädret var kanske inte så mycket att fira idag eller så var det absolut värt att fira. ”Utan regn inget hö” som vi lakoniskt brukar uttrycka oss. Eller kanske ännu hellre ”regn idag och inget i Falsterbo”. Det kanske skulle kunna bli såna där väggschabloner som de pratade om på MorgonZoo imorse. Utöver väggmålningar som ”Carpe diem” så hade även den gode Ernst fått blivit citerad och fanns nu att beställa för okänd summa pengar men med väääääldigt lång leveranstid. Å andra sidan om man bara vet vad karln säger så kan man väl fixa sina egna bokstavsschabloner och måla på väggen eller varför inte hitta på egna ordspråk. Som ni såg så var det ju inget svårt alls:-)

Orkar inte riktigt samla ihop tankarna just nu efter en ganska stimmig vecka och det syns kanske på hur de genast vandrade iväg i texten ovan. SÅ jag säger som jag brukar ”Thank good it´s friday”!!! Önskar er alla en härligt underbar helg med fint väder och mycket firande så att vi möts i nästa vecka med outsinlig energi

Kramar!

A

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *