Julklappar!

2010-12-06

Undrar om jag varit klar med mina julklappar så här tidigt någongång någonsin!!?? Att jag är världmästare på att shoppa ja det vet mina närmaste liksom utställare i Falsterbo och Globen t ex. Vad de inte visste var att jag är en överdängare även på julklappsshopping. Det gäller liksom bara att komma igång, att hamna i ”zonen”. Det är lika viktigt där som i alla andra sammanhang att vara hängiven, koncentrerad och målinriktad. Då går det som en dans. Det enda tråkiga är ju att jag inte kan berätta här vad jag köpte. Misstänker att mottagarna av en del av gåvorna faktiskt läser bloggen så det får anstå till efter julafton.

Från början när jag skulle handla var det som vanligt helt tomt på idéer. Men när jag så köpt den första förlösande saken så rann det på som ett vatten. Nästan helt för sig självt. Jag besinnade mig dock och köpte faktiskt inga julklappar till mig själv. Det brukar kunna slinka med en och annan sak, gärna kläder när jag julklappshandlar men faktiskt inte i år. Men å andra sidan det är ganska många dagar kvar så jag har nog all möjlighet att bättra på resultatet. På fredag blir det lite tjuvstart med vänner på glöggparty och julklappslekar. Ska bli skoj!

Till hästarna har jag faktiskt inte köpt något. Kan bero på att jag har allt * typ 6 så det finns inget de egentligen behöver. Vi har varit ut och pulsat i den lätta snön under helgen. Ja eller den var lätt då i alla fall. Hjärtehästen hon var pigg som en mört och beredde sin husse lite vaksamhet och beredskap i sadeln. Igår eftermiddag såg hon så nöjd ut när hon ätit upp sin eftermiddag och tog sig en eftermiddagslur i halmen. Ja det kostar på att vara busig i snön.

Russin har sluppit trimmande i ridhuset också i ett par dagar och var också ganska busig i snön som väl var så höll sig bägge på marken. Nu blir det ridhus i tre dagar då Wieger kommer den tredje dagen. Ska bli riktigt roligt att se om han ser någon skillnad. Jag känner stor skillnad i alla fall.

Nu ska jag runda av dagen och sätta mig till häst. Shoppa på det är fortfarande långt till julafton.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *