Julfriden har infunnit sig

2013-12-24

Trots all hets och stress innan jul så har de sista dagarna inför faktiskt varit riktigt mysiga. Jag har hunnit stöka undan så där lagom så att man faktiskt kan slå sig ner i soffan och bara mysa. Bloggandet får jag väl nästan skämmas för så här i december men faktum är att det har verkligen inte hunnits med. Russin är bantning och börjar anta en annan form:-) Rioja är under igångsättning och Humpen longeras fortfarande men börjar . Liiiite ojämnhet i början men mycket bättre. Så nu finns det hopp igen, det gör det väl å andra sidan alltid.

Har ridit en sväng nu på morgonen, gjort fint i stallet och nu ska jag bara fixa mig själv och sedan är det julmys för hela slanten. Veckan som gått har bjudit på en massa målgång vilket varit skönt och även en del skoj. Minipingelkväll i onsdags och det var så himla skoj, vin och prat och prat och vin och mat och…..

Så nu återstår faktiskt bara att önska er alla en riktigt God Jul här ifrån Ängeby. Nu går jag in och försöker stoppa smissarna från att öppna sina paket i förskott:-)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *