Jag saknar ord….

2012-04-22

Jag trodde att jag skulle få skriva lite rapport om en tävlingshelg. Förhoppningsvis något roligt om att Rioja börjar visa sig som tävlingshäst och fick springa ärevarv igår. Jag hade också hoppats att jag skulle få skriva om en genomförd MsvA1 ritt som jag kunde känna mig nöjd med eller att jag i alla fall samlade lite rutin i den klassen för både mig och Russin. Men jag kommer inte alls att skriva om det för jag kommer inte att åka och tävla idag. Jag måste skriva något oerhört mycket tråkigare. Jag har förlorat en vän! Då menar jag verkligen förlorat, han har helt enkelt lämnat oss andra kvar här på jorden medan han själv har gått vidare. Vidare till det där stället som vi inte vet något om förrän det är dags. Det känns så orättvist, så fruktansvärt meningslöst och mitt hjärta brister både för R som lämnat oss och för A som är kvar med oss andra i denna oerhörda sorg.

Jag har känt R sedan han och A träffades för över 10 år sedan. Jag har följt honom och hans utveckling som person i alla dessa år. R var en härlig människa! Han var stabil, snäll med smådjävlar bakom varje öra på ett stadigt norrländskt sätt. Jag kan inte förstår detta, jag kan inte ta in det alls. Allt hände så fort och så var det bara över.

Tårarna är tydligen oändliga men jag saknar ord………..

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *