Inställd tävling

2011-06-19

Efter moget övervägande så beslöt jag att skulle stryka mig från tävlingen. Just nu när jag tittar ut genom fönstret så är jag nöjd med mitt beslut. Det regnar ymnigt skulle man kunna säga! Jag vet att jag för 2 år sedanjust i Håbo denna helgen red trots att det regnade. Det innebar ett par förstörda ridbyxor, jag fick byta skinn i sadeln och därtill fanns inga möjligheter att rida fram så tävlingen som sådan var fiasko. Eftersom jag verkligen ville åka på den här tävlingen och bara rida ett bra program så är jag nöjd att jag inte åkte. Deras framridning är i grunden ganska liten och förhållandevis dåligt dränerad så det blir lätt en 20 meters volt att rida fram på om inte hela banan står under vatten. Tycker det känns som ganska dåliga förutsättningar för att göra ett bra och avslappnat program.

Nu väljer jag istället att rida Russinet 2 dagar för Wieger och hjärtehästen endast en. Hade tänkt att hjärtehästen skulle få gå 2 dagar om jag hade startat Russin men nu kan jag få 2 dagar med Russinet och förhoppningsvis en del hjälp med mina seriebyten.

Trist att inte få starta för jag var riktigt sugen men kul att träna två dagar istället.

Berättar vidare hur det gått!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *