Huvva!

2013-01-18

Hur kallt blev det inte nu då? 🙁 Minus 15 imorse och inte så himla mycket varmare nu. Ja det är väl bara att bita ihop och klä på sig. det känns ju fortsättningsvis bättre att ha boxvila med detta väder än i maj som sagt!

Russinet var lite livligare idag när Rioja gick ut vid lunch. Det går verkligen att galoppera på 16 kvm. Inte för att matte tycker det är en höjdare men hon lugnar sig efter en stund. Igår var sista penicillindagen och det gick bra då också så nu har jag pustat ut för det, nu är det bara resten kvar. Nästa delmål, stygnen den 24/1, det är inte så långt dit så jag räknar dagarna.

Idag står dels en del jobb på agendan (som jag snart har klarat av) och sedan SKA dammsugaren fram i huset, Jag förstår inte var den gömt sig för så måste det väl vara? Det kan ju inte bero på att ingen har dragit runt den utan det måste vara att den inte gått att finna. Hur som helst så står det högt på agendan idag, strax efter lunch och lite annat pyssel.

Helgen bjuder förhoppningsvis på lite mildare väder, ska ha träningar imorgon mellan 14-17 så det vore ju skönt om det inte var -15- -20 grader då.

Kan väl bara egentligen tillägga ”Thank god it´s friday” och önska er en skön helg!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *