Hoppsan!

2013-02-14

Tror inte eg att jag lider av bloggtorka utan snarare av tidsbrist. Insåg precis att hoppsan nu hade det minsann förflutit några dagar som jag inte fått något på pränt. Ska till skillnad från senast faktiskt kommentera vädret. JAG HATAR SNÖ! Vet att det finns andra bloggare ”blink, blink” som absolut inte delar min uppfattning och i grunden hatar jag inte snö men dessa mängder?! Har ägnat stor del av förmiddagen åt att pulsa, skotta och pulsa igen och skotta. Hovis  har varit här idag och när hela taket har släppt all sin snö för vilken gång i ordningen vet jag inte, så blir det en massa snö att forcera. Undrar om inte ”Martina” är den bästa investeringen någonsin? Stackars Daniel tycker nog att det är lagom roligt att sitta timtal och skumpa runt för att flytta snön men alternativet att inte kunna göra det orkar jag inte ens tänka på.

Fick ett mail från min vet igår gällande den fortsatta konvalescensen för Russinet. Jag vet inte riktigt vad jag tycker och känner inför det så jag tror jag ska ringa en av mina absoluta favoritveterinärer och konsultera lite. Känns skönt att få en second opinion i sådana här fall tycker jag. Vad har annars stått på agendan, ja dels en massa arbete trots att jag egentligen inte ska ha så mycket uppdrag nu. Men eftersom jag uppenbarligen trivs med att jobba också så gör jag det med:-) Tränat Rioja som vi fått bort en låsning på i halsen så hon ser bättre ut och känns något bättre men hon är inte riktigt sig själv ännu. FF på ganska dåligt humör tycker jag??

Humpis har fått ha mig på ryggen och också blivit ”storhäst” tömkörd med lite annan koppling på tömmarna. Han är jätteduktig och verkar ha lätt att hitta en form på tygeln. Även när man rider så blir han inte stjärnkikare utan bär sig mer ”rakt” smart häst. Det innebär att det blir mindre last på skelettet och jag tror också att det bidrar till hans ganska goda balans,

Var en stund på årsmötet för UDS i helgen, eller jag var inte på årsmötet utan på föreläsningen som föregick mötet. Intressant föreläsning verkligen så nu önskar jag mig en pulsmätare (för hästen) i födelsedagspresent! Fick också en fin tavla som tack för sponsringen och lite andra gåvor också. Verkligen jätteuppskattat och roligt. Tänk vad lite som egentligen behövs för att göra någons dag tänkte jag när jag åkte därifrån. Ni gjorde verkligen det den dagen Åsa och Ankie! Har ju inte haft alltför mycket att vara så himla glad över på det senaste utan tyckt att det mesta känns ganska jobbigt. Tror att det är en reaktion över att tiden kommit ikapp efter skadan. Jag maler på med alla göromål som nu blivit lite extra under den här perioden och kommer så att göra tills det är ”klart” men jag kände att just den lilla gesten med uppskattning betydde så otroligt mycket just nu, så återigen TACK!

Nu ligger jag faktiskt efter med arbetet p g a allt detta skottande och pulsande så det är bäst att jag sätter fart annars får jag sitta hela natten

Ha det riktigt roligt nu alla ni som uppskattar tonvis med snö, och om det är någon som vill så kan ni gärna få hämta någon hög här hemma hos oss!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *