Hoppas det blir tävling!

2010-09-28

Alla hästar färdigbehandlade för denna gång och Russin verkar må fin-fint om man ska döma av alla hennes konster som hon gjorde i hagen både igår och idag! Riojan och Grace gjorde sitt bästa för att heja på. Riojan är faktiskt nästan lika duktig som Russin att stå på två ben en konst som inte är så uppskattad av matte. Det kan ju kännas direkt bortkastat att lägga pengar på behandling av ryggar när jag tror att just konsterna är ett av grundproblemen. Fast det är väl roligt att de är glada!

Till helgen kommer jag att vara som sämst 5a i MsvB4! Ja jag vet verkligen det eftersom det inte var fler anmälda. Jättekonstigt tycker jag då det faktiskt inte funnits så många tävlingar under hösten. Vissa har ju dessutom varit tvungna att lotta bort?? Vet inte vad det är för speciellt med den här helgen då tävlingen har 3 klasser och det är totalt 14-15 st anmälda varav jag och Sara står för 4 starter! Det kan bli ett bra ”lag” resultat då. Hoppas nu bara att det inte blir fler som stryker sig utan att det tillkommer lite anmälningar så att tävlingen blir av.

Allt är klart för Wieger träning i oktober och jag har nu författat en förkortad ordlista för de som känner sig lite osäkra på språket. Ulrika kläckte idén att man kanske skulle rida på tyska! Det vore ju onekligen intressant för det har jag aldrig gjort. Ja det beror på om man räknar de gånger Andreas (som jag tränade för tidigare) blev galen och skrek på alla språk han kunde. Då låg ju tyskan nära till hands. Vet inte om man egentligen vill förstå honom då, röstläget och kroppspråket gjode liksom själva orden lite överflödiga.

När det gäller att rida för ny tränare så är det ju i sig ett nytt språk. Orden kanske inte blir så viktiga utan det handlar mer om att fånga det system som tränaren vill att man ska följa. Då kanske man kan lära sig både engelska och tyska för ibland kan ju t o m svenska kännas helt obegripligt.

Lite nya saker har ramlat på mitt bord idag som jag behöver samla tankarna runt. Förmodligen kräver det ganska många och långa tankar så det är nog lika bra att börja.

Återkommer inom kort med tränings- och tävlingsinfo.

Tjipp!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *