Hon står upp!

2013-01-10

Russin har vaknat efter operationen, står upp och verkar ok. Pust då var den första etappen avklarad. Nu ska hon bara klara de närmaste dagarna på skolan också vilket blir en utmaning, framförallt för hennes matte. Orkar inte gå in på det nu så vi får se hur mycket jag kommer att avhandla det i detta forum, Viktigast är i alla fall att hon har överlevt operationen, det är ju liksom steg 1. Det hade varit lite grusigt med levrat blod och ngt benfragment som nu är upprensat och hon får stå kvar (motvilligt) till tisdag då jag kommer att hämta henne på morgonen, pronto! Detta för att hon får antibiotika så jag får väl motvilligt köpa det.

Själva sprickan såg stabil ut så det var ju positivt och de har också gjort en extra röntgen på morgonen för att se att det inte fanns några ”dolda” sprickor eller så innan de la henne på operationsbordet. Så nu börjar fas 2 av tumhållning. Be om att hon klarar vistelsen på skolan utan att ta för mycket stryk i kropp och själ så att när fas 3 konvalescens hemma börjar inte är med en alltför nedgången häst.

Har funderat mycket det senaste dygnet över allehanda ting men har egentligen bara en sak att säga till alla tävlingsryttare och det är STARTA när ni är kvalade! Säsongen blev ju lite förstörd här och där för mig och Russin med lite hosta, slog på ett framben, ryggont så de starter som skulle gjorts i St Georg blev ju aldrig av. Så här i efterhand är jag glad för alla starter jag ändå fick till i MsvA, tänk vad jag lärde mig på dem och jag vet ju faktiskt inte om vi kommer tillbaka alls. Så får de som ständigt går hemma och filar lite till så säger jag bara RIIIID! Man vet inte om chansen helt plötsligt bara är borta och ”hellre lyss den sträng som brast än att aldrig spänna en båge”, det blev ju mitt motto inför starterna i MsvA och jag är glad att jag hållt fast vid det. Jag ska fortsätta med det, nu ska jag bara försöka samla lite energi och försöka rikta om mitt fokus för att bli konstruktiv, produktiv och positiv för att orka med det som komma skall.

MEN Russinet står upp och jag ska få hem henne, räknar dagarna……

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *