Högt tempo och öka

2011-09-14

För tillfället tycker jag att det mesta går i högt tempo och att det successivt bara ökar. Det är inget ovanligt fenomen under hösten men känns lite tungt vissa dagar. Hästarna blev behandlade av Anna igår och det förvånade inte någon av oss att Russin hade ganska många reaktioner. Många relaterade till immunförsvar. Jag kopplar det naturligtvis till hennes framfot som fortsättningsvis svullnar på natten och jag vet inte om det är någon form av allergisk reaktion eller något annat.

Med Riojan var det bra, fick reaktion på ett par punkter på vä sida men heller inget överraskande och hennes märkliga beteende verkar mest vara kopplat till brunst. Jag hoppas att de är bra idag så att jag kan börja rida imorgon för att försöka hamna i något slags tävlingsmode. Hoppas också att det begynnande förkylningstecknen bara blir just tecken. Tycker att jag är omgiven av snoriga personer just nu.

Ska ta mig en tur runt köpcentrat idag och köpa en present till en kollega som är så himla duktig och förtjänar lite uppmuntran. Ska passa på att växla pengar då också så Wieger kan få slantar när han kommer på måndag. Det gick fort ifrån förra gången.

Nu verkar det också äntligen som att den nya hyresgästen vi väntat på i några veckor verkar anlända under nästa vecka. Det är ibland inte klokt vad struligt och besvärligt det kan bli med transporter när det väl börjar strula. Men nu håller vi alla tummarna för att pållen kommer nästa vecka.

Kort inlägg men jag måste lägga på ett kol för att hålla schemat idag

Må så grankott!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *