Helt fel?

2012-03-06

Ibland tror jag på allvar att det blev något fel vid min födelse! Jag tror att jag föddes i fel klimat i fel land och i förlängningen också valde fel sport. Ibland undrar jag om jag inte föddes i fel årtionde t o m?? Jag är inte gjord för kyla! Jag vill bara ha det sagt en gång för alla. Jag tycker inte om att frysa och det gör jag mest hela tiden när det ska envisas med att vara minusgrader. Jag borde ha valt en inomhussport men tycker det är lite äckligt att vara i lokaler och andas andra människors svett:-). Jag gillar ju att vara utomhus men vill ha andra grader. Jag tror verkligen att när jag börjar trappa ner så kommer vi att flytta till ett annat klimat. Ett där man kan vara varm och gosig mest hela tiden.

När det gäller årtionde så tror jag att det finns flera som passar mig. Gillar dansen på 20 och 80-talet, design, bilar etc på 50-talet. Gillar inte på något sätt 70-talet och 60-talets hippiementalitet går bort det också. 80-talet det gillade jag verkligen. Det var spejsade kläder, frisyrer och grym musik. Hörde en låt igår i en reklam som jag inte hört på många många år och den spelades flitigt när jag och min syster var på Cypern för många år sedan. Det gjorde att jag mindes lite tillbaka. Det visste ni inte att jag gått modevisning på Cypern och att det sändes på någon kanal i England också! Ja vem har inte haft sina 15 minutes of fame ”blink, blink”. Det var en rolig resa, skulle ha varit borta i 14 dagar men blev ”upptäckt” som modell vilket gjorde att vi blev kvar 14 dagar till. Ja det var tider det och det var varmt och skönt!

Nässelutslagen har nu gått över och imorgon ska Russin få åka på endoskopi så hoppas jag att vi ska få slut på sjukstugan.

Måste hasta vidare och försöka hålla värmen

Tjipp!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *