Happy campers

2011-09-26

Vi har fått gäster! Några som har flyttat in på altanen och vägrar gå hem. Det är grannens katt och hennes kattunge. De flyttade dit förra veckan och verkar tycka att vår altan är bästa campingstället. Den lilla är jättefräck och våra andra katter är livrädda för den lilla 3 månaders saken. De smyger, fräser och springer. Lustigt att se, de skulle kunna knäcka nacken på den som ingenting men uppenbarligen bär den på någon inre demon som gör att de stora katterna flyr den.

Helgen har varit jättefin. Jag brottas ff med det där viruset som har satt sig. Kände mig riktigt uschlig under lördagen även om jag fixade en del på gården och njöt av det fina vädret. Kanske lite bättre igår men faktiskt glad att jag inte hade någon tävling. Den sista för säsongen blir nu till helgen. Jag tror inte att jag kommer att klämma in någon mer. Jobbet brukar börja trappa upp ordentligt under oktober så det kan vara skönt att gå in i träningsmode och inte behöva tänka på tävling. Ser faktiskt fram emot vinterträningen.

Har haft lite träningar under helgen och i övrigt bara försökt vila. Nu sätter veckan igång igen och jag hoppas att jag vinner den här brottningsmatchen med viruset inom kort så jag får lite energi tillbaka. Det kan behövas när morgnar och kvällar börjar bli mörka.

Stort grattis idag till Annapanna som fyller år! Kramisar gumman och hoppas att du får en fiiiin dag!

Tjipp!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *