Händer det bara i mitt huvud?

2012-03-20

Insåg igår att jag inte skrivit något på en hel vecka!?? Det kändes underligt för i mitt huvud så har jag gjort det men å andra sidan så är det många saker som händer i mitt huvud och som inte händer på riktigt ”hmpff”. Vad har då hänt i mitt huvud som inte kommit ner på papper. Jo dels så har vår nya kompis hjullastaren flyttat in på gården, så vi har haft ett sjå att grusa upp en del och städa en del. När man får ta bort ”snusk” i hagarna så då är det ett riktigt vårtecken. Sedan kom det lite snö igen och då kände jag mig lurad men det är väl övergående. Jag har börjat rida igen och tjejerna känns väldigt mjuka och fina. Sitter naturligtvis och ”lyssnar” efter Russins andning men hon är tyst. Tycker att hon kan ”väsa till” ibland när hon tar i lite mer men det är inget bestående och hon hostar inte. Hon har hostat till två gånger på de senaste 2 veckorna och då precis i början när jag travade. Kan ha varit lite rester efter det som fanns i luftrören.

Det är alltid jobbigt att sätta igång igen eftersom man blir så nojig. Har det varit en hälta så känner man efter rörelsestörningar, ont i ryggen så känner man efter minsta motstånd och nu mer hosta så lyssnar man ihjäl sig. Det är faktiskt ganska irriterande. Det enda man kan vara säker på är att när man slutat känna, lyssna och tänka på det så är det förmodligen helt bra:-)

Har också varit i Stockholm och installerat mormor som kattvakt hos bästaste Milla och Alfons som är på skön solsemester, skulle eg gärna byta med dem. Har suttit som en ja jag vet inte vad det ska liknas som vid datorn i jakten på anmälningar. Spännande moment verkligen! På torsdag kl 19.00 blir det också spännande för då kör vi ”Yoga för ryttare” på Tuthammaren. Det är inte för sent för den som är intresserad. Om man vill hänga på och bli lite mjuk och kontrollera sin andning och möjligen nerver så anmält omgående till mig. Testade det där med andning på en ryttare när jag hade programridning här i fredags. OJ vilken skillnad det blev. Dels slutade hästen skygga för saker som lät utanför ridhuset och dels sa ryttaren själv att ”nu hade jag ork kvar i slutet av programmet också”. Det är verkligen inte klokt hur mycket vi påverkar våra djur så jag hoppas mycket på yogan.

Det är inte bara i mitt huvud det hänt saker, när jag väl skulle ta tag i skrivandet igår så hade det stora företaget som levererar Explorer uppgraderat den så fint och då fungerade inte längre något i min miljö för webben. Ja det är väl tur att det finns annat som t ex Firefox som man kan tillgå för att få ordning på grejerna. Lite frustrerande dock att saker bara ”händer” i mitt arbetsrum. Så det är tydligen inte bara i mitt huvud det händer utan även på andra ställen.

Nu har lilla Beethoven flyttat till Stockholm så nu finns det en stallplats från april för den som ev har en snäll valack.

Nu gör jag kväller och försöker samla tankarna till något mer strukturerat inlägg en annan dag

Go kväll!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *