Groddax!

2014-12-02

Så var det äntligen december! Det innebär att vi är ännu lite närmare ljuset. Det verkar som om de som spelar musik på radio helt plötsligt igår kom på att det är jul snart. Nu tycker jag inte att jag hört något annat än julsånger precis hela dagarna. Om jag inte minns fel så brukar det börja redan under november men varvas med annan musik. Nåja nu blir det kanske kort och komprimerat.

Helgen åtgick till lite ridning, lite städning och lite pyntning. Det är ju liksom dax när det är första advent. Åsså glögg oxå förstås!! Konstigt att det är en dryck som verkligen bara är god denna tid på året.

Grodorna har hitta upp i fönstret och Bettan har hittat sin plats på fällen. Man skulle gärna vara katt under de här månaderna och inte behöva göra mycket mer än ta hand om sig själv och hålla värmen:-)

Måste vara såååå skönt!

Hästarna hade nåt ryck igår vid tretiden och for som skottspolar i hagen. Vet inte om det var den lilla kylan som kom i luften som gjorde det. Pigga var de i alla fall. Humpen verkar väldigt pigg för tillfället, kanske är hans växtperiod över igen. Russin och Rioja är också ganska pigga men ändock lite mer sansade än lillhästen men så ska det väl vara om man är en så där 10 år yngre. Matte och husse är kanske inte lika pigga. Matte har därför bokat in dem att fira bröllopsdag på Sturebadet med 80 min massage, bad, lite god mat och massa mys. Det ser vi mycket fram emot. Fram till dess ska jag försöka njuta av min nya Uhip kappa som verkligen är ett superbra köp. Jag är sååååå nöjd med den.

Lite arbete kvar innan dagen är slut så jag önskar bara en fortsatt trevlig december!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *