Grod jul! :-)

2010-12-24

Nu tar jag lite paus ifrån skrivandet under jul och nyårshelgen då det är en massa andra saker som händer. Jag hoppas att alla får en riktigt gnistrande och fin julafton och många roliga paket! Jag fick smygöppna ett igår, det största jag någonsin fått och det var jätteroligt, nu ska jag på allvar ta tag i en ny hobby eller rättare sagt utveckla den mer i och med denna present. Någon som kan gissa vad det var? 🙂

Hästarna har fått lite äpplen på morgonen och de fick gå ut i hagen istället för att bli ridna. Är inte jättesugen att ta ut dem (eller mig) när termometern visar -22. Antingen blir det lite bättre under dagen så jag kan ta en sväng eller så får det helt enkelt vänta i en dag till. De verkar i alla fall glada och pigga och inte så himla ledsna över att jag inte rider.

Jag ska fila på min årskrönika men fram till dess så kommer jag inte att tillbringa just någon tid framför min dator, så till nästa gång.

GOD JUL & GOTT NYTT ÅR önskar alla vi på Ängeby Ryttargård

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *