Gott slut o vilken kille

2012-12-30

Efter en förkylning som blev en redig bihåleinflammation känner jag mig rätt ok igen o lite mer på g. De senaste dagarnas plusgrader har rent av gett lite vårkånsla. Skönt att snön smälter nu om det nödvändigtvis ska komma mer.

Imorgon är det nyårsafton o det känns nästan inte klokt att det gått ett år till. Ett pr som varit fullt av roliga men ocksåmtyvärr många tråkiga händelser. Nu hoppas vi alla på ett speciellt bra 2013!

Bästa kompisar kommer imorgon för att hjälpa till att fira lite extra.

Dagarna som gått så har jag kommit igång ganska bra med tidningen igen och t o m hunnit träna ett pass för Y. Fokus låg på,serier eftersom jag är usel på det. Måste dock säga att jag blivit mycket bättre o säkrare. Därtill galoppiruetter, det är Russins grej helt klart men det gäller att få till det första steget i vändningen, där kan vi prata om timing och känsla, ibland tror jag att jag saknar både och:-).

Igår var en stor dag, då lånade vi Sara och slängde upp henne på Humpe. Barbackaridning fick hon skritta runt i ridhuset och han tog det med ro. Duktig Humpe och duktig och modig Sara. Idag fick matte sitta upp en sväng barbackaridning också. Han var lika obekymrad och det var roligt att äntligen sitta på honom, lite bredare än jag trott och mer häst framför mig så det var positivt. Nästa försök blir med sadel. Det finns många som tycker man är tokig som sitter upp barbacka, jag tycker uppenbarligen inte det och tycker att det är bättre då man tar bort ev moment av sadeltvång plus att det är lättare att bara glida av om hästen skulle få panik. Nu verkar han allt annat än panikartad så jag tror det kommer att funka med sadel också. Roligt i alla fall, nu har,lillpojken både järnskor o är sutten på så nu kör vi.

Ha nu ett riktigt gott slut och ett gott nytt år så ses vi igen 2013!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *