Gott om plats!

2010-11-01

Ja ibland går det fort att få plats:) Fr o m 1/12 så finns det en plats efter Grace. Annika har fått ett bra jobb som stallchef och kommer att ta henne med sig till nya jobbet. Jätteroligt för Annika, grattis! Så nu kommer det att finnas en stallplats för förhoppningsvis ett snällt sto som vill gå med andra. Vår stoflock har ju varit så otroligt snäll och trevlig och det trodde jag inte när Grace flyttade in då hon var vit! Det har gått jättebra och tjejerna är duktiga i sin flock.

Det är ju alltid pyssel att få hästar att gå ihop och jag tycker verkligen att de ska gå i flock då det är deras naturliga tillstånd och det ger en massa för välbefinnandet. Jag hoppas att vi kan få in ett snällt sto som kan funka lika bra som Grace och Moa har gjort.

Ska till ortopeden idag. Det är med blandade känslor eftersom jag måste sätta mig i en bil och åka en massa mil, det är nog det ryggen klarar sämst idag men jag får väl bita ihop. Red faktiskt en sväng igår också! Klarade t o m att galoppera, det var nästan lättare än att trava. Jag har i alla fall en otroligt fin hållning i sadeln just nu beroende på att jag verkligen inte törs röra mig åt något håll och det gör att jag är försiktig med alla hjälper. Wieger skulle vara stolt!

Nåväl, kort inlägg idag. Tipsa gärna om det är någon bra ni vet som skulle vilja flytta in till oss.

Tjipp!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *