Glad blåsdag

2012-01-16

Inspirationslös verkar vara något som går just nu. Eller egentligen så är det inte att jag saknar inspiration att skriva utan det är helt enkelt så att jag har så många händelser och ord i huvudet så att det blir direkt svårt att samla mig. Det är ofta så när tempo uppstår. Jag får väl skriva ungefär så fragmentariskt som hjärnan plockar saker just nu. Tränade igår för Y. Russinet var fin, inte riktigt lika fin som i torsdags men jag kan inte riktigt kräva att hon är på topp varje pass. Hennes lägsta nivå är i alla fall mycket högre. D red henne i lördags. Efteråt tittade han på mig med allvarlig blick och sa – du får inte låta någon rida henne för hon är direkt farlig! Ja de hade en glad blåsdag i ridhuset och hon är ju som sagt lite nitroglycerin den här tiden på året. Jag tittade när de red runt och jag tyckte hon såg jättefin ut om än lite laddad. Tycker att han klarar att hantera henne riktigt väl trots den höga energinivån. Jag kan delvis hålla med om att hon är lite farlig, i alla fall för någon som kanske sitter upp och tror att de bara kan slappna av och vara lite okoncenterad. Russin kräver ryttarens fulla koncentration och jag får skylla mig själv som har jobbat så hårt på energi, elektrisk och känslig. Nu börjar det sitta därWink

Nåväl han fick tillbaka sin favvishäst igår kväll så han red så fint runt på Rioja medan jag tränade med Russinet. Stannade en liten stund och tittade på Sara när hon skulle visa sina ”svåra” byten höger till vänster (som var klockrena) och sina ”enkla” byten vänster till höger (som strulade lite men blev fina). Ja det är ju sådär när man ska berätta om vilka problem man har, så får man fokusera på dem en stund och konstatera att det var inte problem. Undrar när vi ska lära oss att prestation sitter i huvudet???

Har börjat min förhandling med de olika hotellen nere i Falsterbo, ja minsann det är snart dags igen och det verkar också som om vi får med oss våra bästaste resekompisar från förra året. Skoj!! Ska bara se till att muta in ett par sovplatser så fixar vi väl till det.

Har arbetat vidare på en rapport parallellt med att skriva ett anbud och gjort en tidplan och konsekvensanalys så jag förstår varför jag är lite virrig i pallet. Därtill fick jag hjälp av min randiga smisse Bettan som ömsom ”gosar” på mina fingrar när jag skriver (vilket funkar så där!) och däremellan vänder rumpan till och lägger svansen över min näsa och döljer mina ögon (funkar så där det också). Det är väl bara att inse att antingen vill hon skriva smissemail eller så tycker hon att det räcker med arbete nu. Tyckte Daniel sa något om sushi så jag kanske ska ta kväller. Hästarna får behandling av IR anna imorgon så då kan jag fortsätta skriva på mina olika dokument

Ja alldeles lagom virrigt och innehållslöst blev detta inlägg men vaddå det är ju måndag?!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *