Gissa vem??

2011-12-05

Vet ni vem det här är?

Ja man känner nästan igen henne när hon tokspringer:-). Ja det är Russinet som fölis! Visst är hon bara gudomlig? Det var så roligt för när hennes ”gammelmatte” var här så tog hon med sig bilder på Russinet när hon var liten. Nu har Daniel fotat av dem så kvaliteten blir ju inte den bästa men roligt att ha. Den stora hästen bredvid henne är Kaliss som fick Elit redan när Russinet var liten bäbis.

Nästa kort är Russin som 2 åring. Jag hade trott att hon var äldre men det är väl det där med ”konungsbergsardennern” i henne som gör att hon ser så färdig ut.

Välväxt och blank som en ål! Det hände sig så att när ”gammelmatte” var med Russins mamma på betäckning så skulle hon stå i en seminspilta och då ”rynkade” huden sig på sidorna och veterinären sa ”ja det är väl en sån där Konungsbergsardenner”! Ja hon har att brås på Russinet, rund är tydligen en form som vissa avkommor har och Russin har inte varit något undantag.

Så inlägget kändes kanske ganska långt eftersom det blev en del bilder och det kan vara min räddning så här i december. Det är inte så att jag inte har något att skriva om utan snarare motsatsen men tiden räcker inte just nu. Konstaterade att jag jobbar i snitt 45-50 tim i veckan och därutöver har jag träningar och rider och sköter stall så det är givet att det inte blir så många minuter över. Lovar att jag ska försöka samla ihop mig och skriva lite mer inlägg om hur det går med träning och annat men nu måste jag återgå till arbete.

Hoppas att ni hade en skön 2a advent!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *