Fredag!

2015-04-17

Vissa fredagar känns bättre än andra och detta är just en sådan:-) Det rusar verkligen på nu med mycket av allt så skriva hinner jag inte riktigt. Vad har varit sedan sist? Jo Russinet och jag har ju tävlat. Kändes riktigt konstigt att svida om till tävlingsmundering förra helgen. Jag är ju ff i någon form av ”mulle-bubbla” efter vintern men det var roligt att komma igång igen. Det var perfekt tävlingsväder, vilket liksom är en förutsättning för att jag ska tävla:-). Russinet är inte på topp och inte jag heller men vi gör en del bra saker trots det. Gumman har ju hunnit bli 18 år så lite ospänstig kan hon faktiskt få vara ibland.

Roligast under tävlingsdagen var att jag hade fått en slutkommentar av domaren som jag verkligen inte kunde tyda. Vi provade med flera varianter som inte kändes relevanta och olika personer som provade att läsa men till slut så var det paus så jag kunde fråga domaren direkt. Hon la pannan i djupa vecka och upptäckte till sin fasa att hon inte heller kunde läsa vad som stog men sa hon ”jag menade att skriva, säkra byten särskilt serien”. Vi skrattade gott allesammans. Det som var extra roligt var att just i serien så tjuvade Russinet lite, hon började byta innan mig! Så jag fick väldigt bråttom att räkna ikapp så det hade kunnat bli tokigt men blev istället en väldigt luftig och uppenbarligen säker serie då jag tryckte till lite extra.

Jag har fortsatt att träna byten på RIoja och tycker att mitt fynd om att byta för innerskänkel åt ena hållet verkar funka. Det innebär i praktiken att jag gör alla byten med höger skänkel, vet inte om det är bra eller inte??

Mamma är också nyopererad och vi hoppas att op gick bra. De har försökt flytta ut hennes tumme ur handen så att hon kan använda den igen. Lång konvalescens är det på operationen men så här långt allt väl. Vi som har får väl hålla våra tummar.

Nu är det i alla fall fredag och några möten kvar sedan helg, skönt! Ska åka på clinic imorgon i Sigtuna, det blir roligt, alltid plockar man väl upp något

Ha en skön helg!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *