Fränzi

2010-12-15

idag har jag en sån där dag. En dag då Daniel skulle säga ”hon är i Fränzi-mode”. Ja det tarvar kanske sin förklaring. Fränzi Aufdenblatten är en skidåkare som förvisso åker väldigt fort men kanske inte hör till de allra allra bästa. Hon har dock ett fräsigt namn och någon gång när jag hamnade i ett av mina mer hysteriska skov så blev det helt enkelt att jag blev Fränzi. Idag har som sagt varit en sådan dag. Två hästar ridna innan kl 09.00 och grejerna putsade, mattor till kontoret tvättade. Hastade vidare in på kontoret och gjorde en massa saker samtidigt och tog dessutom tag i städningen! Nu är det skinande rent på kontoret både på golv och skrivbord och t o m mailboxen på datorn fick sig en duvning:)

Jag vet inte var energin kom ifrån men jag har en vag misstanke om att det kan hänga ihop med att jag ätit riktigt bra de senaste 4 dagarna! Tänk vad lite mat gör för energinivån, just i skrivande stund så har jag naturligtvis inte riktigt kommit till lunchen ännu. Den får bli lite sen idag då jag ska in till stan och uppsöka min akupunktör så jag tänkte passa på att äta när jag ändå ska springa lite ärenden. Ja då Ulrika jag försöker verkligen hinna med mat också men du förstår vilken outtömlig källa av energi jag skulle bli om jag åt varje dag på detta sätt. Herregud ingen människa skulle orka med det tempo jag då misstänker att kag skulle sätta upp. är just nu inne i ett bra stim när det gäller fixande så jag ska damma av de sista arbetsuppgifterna på listan innan jag hastar vidare.

Fortsatt rapport över energinivån kommer! Till dess så säger jag bara Fränzi!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *