Fortfarande super!

2011-06-22

Gårdagens träning var nästan lika magisk som i förrgår. Russinet var lite mattare och jag undrar inte på det. Hon gjorde dock ett jättefint jobb och det känns som om det var några saker som lossnade. Nu har vi en tävling kvar och jag hoppas att den inte tänker regna inne och sedan är det en träningsperiod igen inför tävlingarna som börjar i aug. Ska se vad vi kan få till för träningar under sommaren, det blir lite spännande!

Mormor har åkt hem och pausat lite inför hennes retur i nästa vecka. Hon fick ju ha det lite körigt med sjuk katt som hon suttit uppe på natten och passat för att se till att de inte är ute för länge. Bra jobbat mormor! Nu fick hon åka hem och sova och vila ut lite inför nästa sejour:-) Nu nalkas ju Falsterbo faktiskt med stormsteg. Det ska bli så jätteroligt! Får se om vi har en liten antikexkursion på vägen ner. Ikväll blir det projektfest med projektgruppen, det brukar vara riktigt trevligt och jag kan inte berätta vad för det är alltid en övverraskning och vem vet vem som läser detta? :-). Midsommar med stång står för dörren också, ja om maj gick fort så är det väl inget mot juni. Vet faktiskt inte var tiden tog vägen men vi spurtar på så ska vi nog både hinna med små grodor, en liten snaps (kanske) och lite champis innan avfärd till Falsterbo

Håller på med sponsorpriserna också, jätteroligt verkligen, har hittat en leverantör som är duktig att brodera så jag ska se om jag inte hittar några bra jackor som hon skulle kunna sätta fin brodyr på också. Det var verkligen roligare än jag hade föreställt mig att sätta igång med detta.

Nu väntar ytterligare en lång arbetsdag så jag säger

Hasta la vista baby!!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *